|
AirSpotter.eu European Plane Spotting and LKTB/ BRQ Spotting Forum
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
j.ree
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 2:04 pm Předmět: |
|
|
Dan A. napsal: | Myslím, že v Brně žili a působili jiní světoznámí lidé, kteří by si zasloužili mít po sobě pojmenované letiště. |
Jak už nekdo psal na ajrwajs - nejlépe by bylo, kdyby se letište jmenovalo Flugplac Franty Kocórka
 _________________ www.lkmt.cz | j.ree |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dan A.
|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:31 am Předmět: |
|
|
Tak co CIAF? Mně se líbil úplně moc, zvlášť Breitling Jet Team a jejich "chytání sólisty do tlamy"... Akorát mě trochu štvalo, že přes VIP tribunu nebylo vidět na hlavní stojánku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karel
|
Zaslal: po září 10, 2007 3:41 pm Předmět: |
|
|
Hlavně, že Juránka a spol. už přešly nápady s rušením CIAFu. Jak asi všichni víte, a jak píše MFD:"...kraj a město už se domluvili minimálně na termínu příštího ročníku. Jubilejní 15. CIAF se odehraje 6.-7. září 2008. " |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ondra
|
Zaslal: st září 12, 2007 3:50 pm Předmět: |
|
|
Karel napsal: | Hlavně, že Juránka a spol. už přešly nápady s rušením CIAFu. Jak asi všichni víte, a jak píše MFD:"...kraj a město už se domluvili minimálně na termínu příštího ročníku. Jubilejní 15. CIAF se odehraje 6.-7. září 2008. " |
no jako já bych proti rušení CIAFu vůbec nebyl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirKa
Založen: 18.6.2007 Příspěvky: 106 Bydliště: Luhačovice a Brno
|
Zaslal: čt září 13, 2007 9:21 am Předmět: |
|
|
Dan A. napsal: | Tak co CIAF? Mně se líbil úplně moc, zvlášť Breitling Jet Team a jejich "chytání sólisty do tlamy"... Akorát mě trochu štvalo, že přes VIP tribunu nebylo vidět na hlavní stojánku. |
Mne se libil, kdyz pominu par drobnosti, z nichz nejvetsi a do oci bijici byl Spartan stojici primo pred PRESS sektorem, tak si v podstate nestezuju... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karel
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 1:19 pm Předmět: |
|
|
Co si myslíte, byla by dobrá reklama, kdyby LKTB mělo na svých stránkách live webkameru, nebo by to jen ukázalo slabý provoz a chátrající objekty? Pokud se domníváte, že ano, jaký myslíte že by byl nejlepší pohled?
(Mě by se to asi líbilo a pohled bych zkusil z TWR směrem k THR 28 tak, aby zabírala příslušnou část RWY, TWY, approny i terminál, a možná ještě druhou z interiéru odletů ... i když mnohem raději bych na stránkách LKTB viděl on-line přílety/odlety) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirKa
|
Zaslal: st listopad 14, 2007 9:15 pm Předmět: |
|
|
Karel napsal: | Co si myslíte, byla by dobrá reklama, kdyby LKTB mělo na svých stránkách live webkameru, nebo by to jen ukázalo slabý provoz a chátrající objekty? Pokud se domníváte, že ano, jaký myslíte že by byl nejlepší pohled?
(Mě by se to asi líbilo a pohled bych zkusil z TWR směrem k THR 28 tak, aby zabírala příslušnou část RWY, TWY, approny i terminál, a možná ještě druhou z interiéru odletů ... i když mnohem raději bych na stránkách LKTB viděl on-line přílety/odlety) |
Tak pokud by mela byt na LKTB JEDNA web kamera, tak bych navrhoval vyse uvedene. Pokud by jich mohlo byt vice, pak bych navrhoval umisteni na tradicnich spotterskych mistech. Ovsem chtelo by to neco kvalitnejsiho, nez obraz max 640x480px plny sumu (jak je u dnesnich web kamer bezne). _________________ JirKa
Fotogalerie (nejen letecká) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karel
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
j.ree
|
Zaslal: st leden 30, 2008 5:27 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem priletel z minitripu BRQ-GRO-AHO-GRO-BRQ. Asi bude stacit load na brnenske lince. Dle hrubeho pocitani let 28.1. asi 110 pax z GRO, do GRO asi 70(?). Dnes let do BRQ podle me tak zhruba 130-140 lidi bylo ... Vetsina moravaku  _________________ www.lkmt.cz | j.ree |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirKa
|
Zaslal: st leden 30, 2008 6:08 pm Předmět: |
|
|
j.ree napsal: | Dnes jsem priletel z minitripu BRQ-GRO-AHO-GRO-BRQ. Asi bude stacit load na brnenske lince. Dle hrubeho pocitani let 28.1. asi 110 pax z GRO, do GRO asi 70(?). Dnes let do BRQ podle me tak zhruba 130-140 lidi bylo ... Vetsina moravaku  |
Tomu rikas MINITRIP?  _________________ JirKa
|
Návrat nahoru |
|
 |
j.ree
|
Zaslal: st leden 30, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
JirKa napsal: | Tomu rikas MINITRIP?  |
A neni? Jsou i borci co udelaji za 3 dny 10 letu ...  _________________ www.lkmt.cz | j.ree |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirKa
|
Zaslal: čt leden 31, 2008 1:50 pm Předmět: |
|
|
j.ree napsal: | JirKa napsal: | Tomu rikas MINITRIP?  |
A neni? Jsou i borci co udelaji za 3 dny 10 letu ...  |
Jj, ja vim. Minitrip je podle me treba kdyz jsem letel (a Marek myslim taky) Bratislava-Praha-Viden.  _________________ JirKa
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karel
|
Zaslal: čt leden 31, 2008 5:42 pm Předmět: |
|
|
Četl jsem v diskusi na planes.cz, pod článkem o BRQ, reakci rozhořčeného cestujícího, který si stěžoval na neochotu děvčat na brněnském check-inu. Nechtějí mu prý často vydávat palubní lístek na pokračující let z PRG, takže tam musí, poté, co ho autobus zaveze od ATR před terminál, čekat v hale, než začnou odbavovat lety do jeho destinace. Kdyby měl palubní lístek už z Brna, mohl by hned do tranzitního prostoru, kde by mu bylo, dle jeho mínění, mnohem lépe.
Je to asi nepříjemnější v případě, že je v PRG větší čekání na přípoj a náš cestující zjevně patří k oné "GoldCard" klientele, která nepohodlí tohoto druhu dost těžce nese. Nevíte o tom někdo něco bližšího, v čem vlastně spočívá ten problém? Zda v lidech, nebo v technice, v Brně, v Praze, na linkách, nebo kde? A jestli by s tím třeba nešlo něco udělat, protože to zbytečně zhoršuje pověst LKTB. Ten muž byl opravdu hodně rozezlen, a řekl bych, že se se svým negativním názorem na LKTB příliš netají. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karel
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 4:39 pm Předmět: |
|
|
Musím říci, že hledání zpráv o letech do Brna na ruském internetu je stále těžší. Dříve stačilo vygooglit třeba slova рейс Брно, dostali jste nějakých 20 odkazů za poslední měsíc a ty se dali projet očima za 2 minuty. Dnes jich dostanete přes 1000 a v tom už se hůř orientuje, a dokazuje to, že se o LKTB v Rusku stále více mluví.
Teď jsem při tom narazil na jeden "trip record" z Prahy, ve kterém se autor lehce dotknul i našeho letiště. Píše se tam zhruba toto:
Letiště v Brně není velké, ale je moderní a pohodlné. Po přečtení negativních ohlasů na Pardubice, rozhodli jsme se vydat se do Čech přes Brno (na PRG by to bylo mnohem dražší). Podle mne, cesta přes BRQ je velmi šťastnou volbou, peníze ušetříte a pohodlně se dostanete do místa dovolené a doprava do hotelu, IMHO, není vůbec namáhavá.
Podotýkám, že bydlel v Praze a cestovali busem po D1, o které se ovšem vyjádřil dost nelichotivě. Je to také jeden pohled na konkurenci BRQ/PED, takový, který se nám dobře čte.
Doufám, že jsem správně pochopil slovo имхо, jako azbukou zapsané IMHO .
Аэропорт в Брно небольшой, но современный и уютный. Начитавшись негативных отзывов об аэропорте в Падубице, мы перед поездкой решили отправиться в Чехию через Брно (через Пражский аэропорт получилось бы намного дороже). На мой взгляд, поездка через Брно очень удачный вариант: и денег сэкономите, и комфортабельно доберётесь до места отдыха, а трансферт в из аэропорта в отель, имхо, совершенно не напрягает. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karel
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|