Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
trainzak
|
|
Návrat nahoru |
|
|
slávek Anonymní
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem si ho objednal a už se na něj těším. Využiji ho zřejmě i při mých plavbách po Vltavě a Labi. Dík za recenzi... |
|
Návrat nahoru |
|
|
trainzak
|
Zaslal: po květen 30, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
Tak přeji, ať ti dobře slouží
Je super, že i po roce to je nejlepší low-endový scanner. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
slávek Anonymní
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 1:29 pm Předmět: |
|
|
tak už ho mám doma... později poreferuju jestli ze žabin pochytám BRQ TWR nebo jestli budu muset bastlit nějakou základnovou anténu. Uvidíme jestli uslyšíme. Zatím nabíjím akece. BRQ RADAR asi bude bez problémů, šine se mi to nad hlavou tam i z5 od rána do večera. |
|
Návrat nahoru |
|
|
slávek Anonymní
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
Tak Tuřany bohužel nepochytám, mám to vzduchem 11 km a jsem v dolíku. Zkusím nějakou citlivější anténu. Přelety slyším, ale zase jenom komunikaci z letadla dolů... no pohraju si s tím. U plotu s tím asi problém nebude doufám. |
|
Návrat nahoru |
|
|
JackBrno
|
Zaslal: čt červen 02, 2011 4:02 pm Předmět: |
|
|
slávek napsal: | tak už ho mám doma... později poreferuju jestli ze žabin pochytám BRQ TWR nebo jestli budu muset bastlit nějakou základnovou anténu. Uvidíme jestli uslyšíme. Zatím nabíjím akece. BRQ RADAR asi bude bez problémů, šine se mi to nad hlavou tam i z5 od rána do večera. |
Ze Žabin je to celkem problém, pokud to není vysoko na paneláku. Já jsem býval kousek dál, ale taky výš v Bystrci a Tuřany (věž a radar) jsem chytal hodně špatně na balkóně a v bytě teprve potom, co jsem na střechu umístil stacionární anténu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|