|
AirSpotter.eu European Plane Spotting and LKTB/ BRQ Spotting Forum
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
slávek Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
Mám rozděláno hodně projektů a práce mi už dva měsíce stojí kůli zateplování baráku ( musel jsem vyklidit dílnu). Nořit se do ladění PHP skriptu se mi nevyplatí. Ten jazyk znám jenom okrajově a musel bych to studovat a to už moje 72 letá hlava nebere tak snadno. Už jen vařím z toho, co jsem se kdysi naučil a PHP to nebyl. Raději si postavím vlastní webovky, to zvládnu. Nejprve ale musím dokončit rozdělanou lunetu k soustruhu, abych pomocí ní mohl sestrojit dalekohled pro focení hvězdiček v primárním ohnisku a potom musím udělat pantový stolek pro focení dlouhých expozic hvězdné oblohy. V říjnu bude Mars ve velmi blízké konjunkci a to bych chtěl stihnout. Letadla a LKTB mne zajímájí taky, ale není to mojí absolutní prioritou. Tož tak... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karel
|
Zaslal: st srpen 10, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
Slávek:
Přejme si tedy v srpnu bezmračné nebe. S tím php to bylo myslím na Marka, jako taková služba pro přispěvatele fóra. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
j.ree
|
Zaslal: čt srpen 11, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
jo to bylo na marka s tim php, pokud by nevedel, mohu pridat ruku k dilu ja _________________ www.lkmt.cz | j.ree |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slávek Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
slávek Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 9:44 am Předmět: |
|
|
Tak vážení, žádný cargo... byl to trening posádek. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
Založen: 25.3.2007 Příspěvky: 1589 Bydliště: LKTB/BRQ Brno Tuřany
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
slávek Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 31, 2011 2:07 pm Předmět: |
|
|
Aha? tak sorry měl jsem tu info z druhé ruky. Omlouvám se a vše nej do nového roku včetně hodně pogumované RWY. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karel
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
Asi jste si na Airways přečetli, že zase oživly stránky Euro Cargo Air. I to, že tvrdí, že ve druhé polovině roku zahájí činnost, a že už nepíší jestli z LKTB:
http://www.eurocargoair.eu/index.html
kdo je za tím, se můžete podívat sem:
http://www.bizbiz.cz/firmy/76927/euro-cargo-air-a-s/graf
Zajímavé je, že na stránce mají tag title=cscargo.cz, tedy pokud to není nějaký omyl, mohlo by to ukazovat na možnou spolupráci s touto firmou. Jičínská C.S. Cargo je dceřinkou nizozemské C.S. CARGO Holding N.V., a vlastněná je investiční společností Tuffieh Funds, založenou 2011 v daňovém ráji na Maltě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 10:41 pm Předmět: |
|
|
Díky, Karle, za info! Airways jsem teď delší dobu nesledoval, takže by mi to úplně uniklo.
Je to zajímavé, i když takové, no řekněme rozpačité. Nejvíc mě zaujalo povídání o flotile: "V našem letovém parku budou velkokapacitní letadla Boeing 747 F nebo 777 F a středně kapacitní letadla Boeing 767, Airbus A300-600 nebo IL-76." Působí to jako když si někdo otevře seznam nákladních letadel a ten si zkopíruje. Docela jsem zvědav, jestli se z toho něco vyklube, anebo zase vyšumí.
(Úplně mimo mísu: pohyboval jsem se dnes shodou okolností relativně blízko té nové administrační budově (bohužel bez foťáku) a zvenčí vypadá už prakticky hotová. Jeden pán mi tam říkal, že to má být snad za měsíc hotové.) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slávek Anonymní
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:09 am Předmět: |
|
|
No sedí tam rus podobně jako v blahé paměti CCA. To mi zavání zase nějakým tunelem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karel
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Voloďa by mohl být možná být spíš Ukrajinec z Doněcka . Ohledně Zajakina, myslím, že on CCA nevytuneloval, ostatně asi ani nebylo co. Spíš bych si tipl, že při koupi slíbil do společnosti něco vložit a pak si to rozmyslel a omen nomen, vzal do zaječích...
Teď budu chvíli planě fantazírovat. Třeba ten CS Cargo holding je natolik velká firma, že by už mohla uvažovat o vlastní Air Cargo dceřince. Pokud by se to doneslo k ECA, určitě by hoši nabídli svůj projekt. Pravděpodobná reakce každého potenciálního investora by byla taková - jsme připraveni dát peníze, ale zpracujte ještě srovnávací studie dalších a dalších variant, v excelu, s grafy a obrázky... Proto zatím neví letiště, letadla, nic, stránky mají jen proto, že bez nich nemá ani cenu jednat s investorem.. Jaká je pravděpodobnost, že taková věc vyjde? 10%? Berte to jen jako vymyšlený příklad, ale tak nějak to často chodívá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slávek Anonymní
|
Zaslal: so únor 11, 2012 9:30 am Předmět: |
|
|
Karle uvažuješ analyticky zatímco já často upadám do zkratkovitosti. Vynáším rychlé soudy... jsem si toho vědom. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JackBrno
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 3:24 pm Předmět: |
|
|
Jen pro zajímavost, ve dnech 20-21.8. se tady otočí 3x 747 různých společností a jedna z nich by mohla být nové verze -800. Časy kdyžtak upřesním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 5:43 pm Předmět: |
|
|
To je naprosto vynikající zpráva! Za zpřesňující informace budu jistě nejen já vděčný. A mimochodem, má to nějakou souvislost s blížícími se závody motorek na okruhu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JackBrno
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
Máš dobrý postřeh Je to přeprava motorek a obslužné techniky tuším z Indianopolis. Akutálně jsou časy příletů/odletů plánovány 1) 20.8. 14:00/22:00hod, 2) 21.8. 05:30/07:00 a 3) 21.8. 12:00/01:00 Jen škoda, že závodníci a personál poletí v 777 do Vídně. To by byla lahůdka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|