Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
slávek Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 11:06 am Předmět: |
|
|
2 Karel: To je ftipně uděláno. Co máš za foťák? To je vícenásobná expozice nebo časosběr? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
Založen: 25.3.2007 Příspěvky: 1589 Bydliště: LKTB/BRQ Brno Tuřany
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 11:09 am Předmět: |
|
|
Karel: Nádhera! Koukám, že letiště bylo v obležení ze všech stran. Vážně moc pěkná fotka!
dan.kkk: V případě nouze lze rychle a jednoduše uložit fotky třeba na img4.net, případně na image-share.com, odkud pak stačí jen překopírovat url a tu vložit do příspěvku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dan.kkk
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
trainzak
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 11:59 am Předmět: |
|
|
Nejlepší je ta poslední, ta se fakt povedla!  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dan.kkk
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 12:04 pm Předmět: ruslan |
|
|
tu poslední už jsem cvaknul spíš omylem. Nechtěl jsem si kazit prožitek focením, ale řikal jsem si, že by byla škoda jí mazat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
Založen: 25.3.2007 Příspěvky: 1589 Bydliště: LKTB/BRQ Brno Tuřany
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 12:42 pm Předmět: |
|
|
Přesně! Ta poslední naprosto věrně vystihuje, jak si člověk pod Ruslanem připadá, když mu celý zorný pole zabírá jen masa stroje. Nicméně všechny tři fotky jsou pěkné!
slávek: Dovolil bych si tvrdit, že jsou to čtyři snímky pořízené každý zvlášť a následně v počítači poskládané za sebe a slepené. Ale můžu se mýlit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karel
|
Zaslal: po srpen 23, 2010 12:35 pm Předmět: |
|
|
Je to přesně tak, jak píše Marek. Původně jsem to ani nezamýšlel, ale jednotlivé obrázky nebyly moc dokonalé (na prvních bylo éro jakési malinké a zrnité, na třetí mně srostlo podvozkem s obslužnou silnicí a na posledním by to zase potřebovalo trošku mázlé pozadí, aby nevypadalo staticky jak houpací kůň). Zkusil jsem je všechny splácnout dohromady a zdálo se mi to tak lepší, že lépe vynikla velikost letadla, jeho pohyb i důvěrně známé panorama kopců. Je to tak trochu z nouze ctnost, když už nemám na to konkurovat místním borcům v klasických disciplínách, zkusil jsem pro zábavu něco jiného . Musel jsem ovšem doplnit kousek oraniště na první a kousek nebe na poslední fotce, protože jsem samozřejmě foťákem sledoval Ruslana i výškově. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|