|
AirSpotter.eu European Plane Spotting and LKTB/ BRQ Spotting Forum
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hovňousek
Založen: 14.4.2007 Příspěvky: 23 Bydliště: Petřvald (u LKMT), Au in der Hallertau (Bavorsko, Německo)
|
Zaslal: čt červen 19, 2008 10:28 pm Předmět: |
|
|
MarekV napsal: | Termín Spotterské 24 hodinovky pro rok 2008 je sobota 5.července. |
Nazdárek lidičky. Je mi ctí, že můžu letos dorazit na vaši spotterskou čtyřiadvacítku a být tam nonstop. Nicméně, chci se zeptat na čas, kdy tahle velkolepá akce vypukne, abych mohl včas dorazit... Díkes za odpověď _________________ __________________________________________
Radim Tyleček, LKMT/EDDM Spotter
www.lkmtspotter.eu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
Založen: 25.3.2007 Příspěvky: 1589 Bydliště: LKTB/BRQ Brno Tuřany
|
Zaslal: čt červen 19, 2008 10:44 pm Předmět: |
|
|
Tak to jsem potěšen, že dorazíš až z Ostravy a rovnou na celých 24 hodin! . Spotterská 24 hodinovka začíná tradičně v 10:00 local, ale je vhodné být zde již chvíli předem, sraz je u Herbstu. V nejbližší době se určitě na planes objeví přesné info včetně plakátku jako tomu v minulých letech (alespoň doufám ). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JackBrno
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 10:58 am Předmět: |
|
|
MarekV napsal: | Tak to jsem potěšen, že dorazíš až z Ostravy a rovnou na celých 24 hodin! . Spotterská 24 hodinovka začíná tradičně v 10:00 local, ale je vhodné být zde již chvíli předem, sraz je u Herbstu. V nejbližší době se určitě na planes objeví přesné info včetně plakátku jako tomu v minulých letech (alespoň doufám ). |
Platí se nějaké vstupné? 5.7. mám denní směnu, tak si říkám, že bych se po práci (po 18.hod) aspoň na chvíli stavil podívat, jak taková spotting akce vypadá, jestli tedy není problém se tam dodatečně dostat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ondra
|
Zaslal: so červen 21, 2008 8:16 am Předmět: |
|
|
JackBrno napsal: | MarekV napsal: | Tak to jsem potěšen, že dorazíš až z Ostravy a rovnou na celých 24 hodin! . Spotterská 24 hodinovka začíná tradičně v 10:00 local, ale je vhodné být zde již chvíli předem, sraz je u Herbstu. V nejbližší době se určitě na planes objeví přesné info včetně plakátku jako tomu v minulých letech (alespoň doufám ). |
Platí se nějaké vstupné? 5.7. mám denní směnu, tak si říkám, že bych se po práci (po 18.hod) aspoň na chvíli stavil podívat, jak taková spotting akce vypadá, jestli tedy není problém se tam dodatečně dostat. |
Plakátek je již na planes.cz a byly také spuštěny (obnoveny) info stránky:
www.brno-airport.info/lktb24
vstupné se neplatí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hovňousek
Založen: 14.4.2007 Příspěvky: 23 Bydliště: Petřvald (u LKMT), Au in der Hallertau (Bavorsko, Německo)
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hovňousek
|
Zaslal: po červen 23, 2008 9:54 pm Předmět: |
|
|
Nazdárek lidičky. Když jsem tak uvažoval nad svým výletem do BRQ na vaši čtyřiadvacítku, tak mě napadla myšlenka, že bych se vás, jakož to vyučený kadeřník, chtěl zeptat, jestli nebude chtít někdo během čtyřiadvacky ostříhat, nabarvit, event. melír. Jsem tak uvažoval, že bych mohl s sebou vzít vercajk a kdyby to bylo někomu při chuti a zrovna plánoval návštěvu kadeřnictví, že bychom to mohli zmáknout při jednom. Sice vim, že tahle akce není kadeřnickou show, ale řekl jsem si, že za zeptání nic nedám... _________________ __________________________________________
www.lkmtspotter.eu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarekV Site Admin
Založen: 25.3.2007 Příspěvky: 1589 Bydliště: LKTB/BRQ Brno Tuřany
|
Zaslal: po červen 23, 2008 10:09 pm Předmět: |
|
|
To děkujeme za nabídku! Třeba se někdo kadeřníkachtivý najde.
Jinak pozvánku samozřejmě připojit můžeš, to není problém, když je to pro nás reklama...
JackBrno: Budeme jedině rádi, když se mezi nás zastavíte!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bugr
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
JackBrno
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 11:43 am Předmět: |
|
|
bugr napsal: | Vstupný je bečka piva, to je snad jasný. |
Já se můžu stavit jen na chvíli, takže to by bylo tak na jeden lahváč  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bugr
|
Zaslal: st červenec 02, 2008 4:04 pm Předmět: |
|
|
jo a berte si svoje sklo, to sebou tahat odmítám. A drobný nepotřebujete, půllitr je za pade  _________________ http://www.planesvideo.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hovňousek
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:32 pm Předmět: |
|
|
Tak jak jste spokojeni se čtyřiadvacítkou? Pisněte sem svý názory, když tak, jestli můžu poprosit, přidejte i odkazy na svý stránky s fotkami, příp. s videem...
Díkes a jsem s pozdravem _________________ __________________________________________
www.lkmtspotter.eu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirKa
Založen: 18.6.2007 Příspěvky: 106 Bydliště: Luhačovice a Brno
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 2:40 pm Předmět: |
|
|
Hovňousek napsal: | Tak jak jste spokojeni se čtyřiadvacítkou? Pisněte sem svý názory, když tak, jestli můžu poprosit, přidejte i odkazy na svý stránky s fotkami, příp. s videem...
Díkes a jsem s pozdravem |
Podarena akce stejne jako loni, snad jen provoz mohl byt vetsi. Moje fotky jsou na webu viz odkaz nize. _________________ JirKa
Fotogalerie (nejen letecká) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Richard
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
bugr napsal: | jo a berte si svoje sklo, to sebou tahat odmítám. A drobný nepotřebujete, půllitr je za pade  |
zatra, teď koukám na tu cenu, to bych měl slečně T. ještě doplatit za maso!  _________________ Richard |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hansb
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 6:14 pm Předmět: |
|
|
Jirka: Víš, že si na fotce na svym webu nejsi moc podobnej? Asi po dvou dnech sem se dozvěděl, že ten maník, co tam s nama byl si ty  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirKa
Založen: 18.6.2007 Příspěvky: 106 Bydliště: Luhačovice a Brno
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 8:41 pm Předmět: |
|
|
Hansb napsal: | Jirka: Víš, že si na fotce na svym webu nejsi moc podobnej? Asi po dvou dnech sem se dozvěděl, že ten maník, co tam s nama byl si ty  |
Fakt? Tak to ses prvni kdo mi to rika. Pritom ta fotka neni tak stara... Asi ty vlasy...  _________________ JirKa
Fotogalerie (nejen letecká) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|